úterý 2. dubna 2013

Duben,stále lépe u kamen

Velikonoční pondělí ve znamení nového přídělu sněhu a my se s Daisy vydáme na společnou cestu s dvěma dalšími klisnami.Jenom krok ale Daisynce nestačí a tak se přece jen při jednom rozklusání musela vydovádět.První její skotačení a vyhazování mě sice překvapí, ale nesundá.Jediný koledník letos...nikde ani noha...
Kolem Ovčí hory.No jedeme zase jinam.Neblbni, teď fotím!!Ne, musí skočit do kopce,ze kterého se asi zase zkulíme.Tak a foťák se válí ve sněhu.Děkuju!A teď se mi ještě zasek telefon.A piští tím úplně nejvíchttp://admin.blog.cz/clanky/clanek/71418466/upravit blbým tónem!Jo, vím,že se to nelíbí ani tobě.Tak stůj a nezdrhej ,musím rozmontovat šroubky a vyndat baterku.Konečně ztichl .Osuším foťák, smontuju telefon a teď budu muset srovnat i tvoji hlavu!!Ještě že to sluníčko hřeje. 
Když máma nepozná svou dceru.
To jako fakt!Dia dostala čepičku.No aby ji nestudily ouška.Ale Dona dostala histerii a ze strachu od ní utíká.Je todle možný? Moje dcera má na hlavě místo uší jeden černej roh.Zmatek nastává i mezi ostatními koňmi.


6.dubna- Kdo se ztratí v mlze, cestu zpátky nenajde.A navíc všude ještě leží sníh.Psa by ven nevyhnal, my jedeme!
Je 10.dubna, sluníčko už začalo svítit a dokonce roztává i sníh.Dnešní den s Donečkem na procházce po okolních polích byl ve znamení vítání trávy.To je velký zázrak,že letos už vystrčila pár prvních lístečků.Doneček si s ní tam u země povídá a já skoro usínám.

Už pár dní se snažíme hlídat tu naši potvůrku žlutou, co nosí v bříšku hříbátko.Je několik dní po termínu.A skoro vůbec jí to nevadí.Asi ani neví, že je Těhotná.

A morčice Cherry to asi neví taky!!

Dastien má poprvé ve své kousací hubičce udidlo. - - A konečně přišel ten správný okamžik.Jedna deštivá noc!
12.dubna 2013 se Ladušce narodila malá rezavá holčička !!

Trénink s Dajsy a s Mariem,Doneček má volný den.Ten si ale užívá koukáním dolů do ohrady na malou Deanu s maminkou.
Děkuji Lence za fota!!

Napekli jsme zákusky a všechno bylo tak jak má, připraveno na svod koní- klisen.Každoroční akce pořádaná pro okresy Jablonec a Liberec se konala na naší jízdárně.Přijel ing.Vondrouš letos ve dvojici s ing.Regnerem.Prý jestli jsme nenachystali otrávené ty zákusky.No, asi věděli, proč se ptají.Trošku to polichotilo.Kdo ví, ten ví.Ale zákusky všem opravdu chutnali a nikdo se neotrávil a všech 5 klisniček majitelé předvedli.Někdo líp, někdo měl ještě trénovat.Naše Dia se jako 4 letá zůčastnila také a byla i dobře ohodnocena.A tak to máme za sebou!
Naše Dia se jako 4 letá zůčastnila také a byla i dobře ohodnocena.A tak to máme za sebou!
Odpolední výlet s Donečkem a konečně oddych v Karlovských bučinách.
A večerní slet všech malých i velkých čarodějnic, poletování po okolí a kolem ohně dovršil ten skvělý den!


Po mnoha letech....

Po mnoha letech se vracím k mému starému blogu,a to z toho důvodu,že server, na kterém byl tento původní blog , se ruší.       A tak jsem ce...